وصفات - فى اول الصفحه

ارز بخارى



المقادير


2 كوب ارز 

3 جزرة مبشورة 

2 م صلصة طماطم مزابة فى شوية ماء 

2 فص حبهان 

3 قرنفل 

3 كوب ماء ساخن او شوربة اللحمة 

سمن او زيت


الطريقة


نشوح الجزر فى معلقة زيت وحتة زبدة وحبهان وقرنفل وورق لاورا

ثم نضع ثمرة طماطم مقطعه ونقلب 

ثم نضع الارز ونقلب كويس

ثم نضع قطع اللحمة المسلوقة 

ثم نضع الصلصة المزابة وملح وفلفل ونقلب 

ثم نضع ماء او شوربة سلق اللحمة واغطيه يستوى

وقرب السوى اضع معلقة زبدة واقلب

واغطيه تانى لحد ما يستوى 

ثم اغرفه وارش على الوش صنوبر

إرسال تعليق

0 تعليقات