وصفات - فى اول الصفحه

طاجن اللحم التركى

طاجن اللحم التركى


المقادير

نص كيلو لحمه كندوز شرائط
بصله صغيره مفرومه
فصين ثوم
2 فلفله رومى مفرومه
نص كوب فاصوليا حمراء
نص كوب مشروم
نص كوب ذره
حبتين طماطم كبيره مبشوره او مفرومه ناعم
ملعقتين موتزاريلا
ملعقه صغيره بهارات مشكله
ملح وفلفل
ملعقه سكر بنى غامق ولو مفيش يبقى ملعقه عسل اسود

الطريقه

شوحى البصل ثم الفلفل الرومى كويس ثم اضيفى الثوم
ثم اللحم وشوحيه لغايه ما يتحمر كويس
اضيفى له الطماطم وبقيه الخضار وكوب ماء
واغليه كويس مع البهارات
ثم ضعيه فى طاجن وغطيه ودخليه الفرن حتى النضج
اكشفيه وزودى الموتزاريلا
ودخليه الفرن 5 دقائق حتى تسيح الجبنه

إرسال تعليق

0 تعليقات