وصفات - فى اول الصفحه

السمك البورى بطريقه الشيف الشربينى



وصفات الشيف الشربينى

المكونات

سمكة 1/2 كيلو
أربع فصوص ثوم مفرومين
ربع كوب من الخل
ربع كوب زيت الزيتون
ملح و فلفل أسود و بهار سمك
نص كوب كزبرة
نص كوب بقدونس

طريقة التحضير

يفتح السمك وينظف وتنزع العظمة الخلفية برفق ويتبل بالملح والفلفل الاسود والبهار
نضع فى الخلاط الخل وزيت الزيتون والملح والفلفل والبهار والكزبرة والبقدونس ويضربوا فى الخلاط
نحشى السمكة بهذا الخليط
نحضر صينية مدهونة بالزيت ونضع فوقها ورقة من الفويل مدهونة بالزيت ايضا ونضع السمكة ونغلق ورقة الفويل عليها
ونضعها فى الفرن على درجة حرارة 180 لمدة نصف لمدة 40 دقيقة
ناخذ ورقة الفويل برفق ونضعها فى طبق التقديم
وتقدم مع اﻷرز الابيض والسلطة الخضراء

إرسال تعليق

0 تعليقات