وصفات - فى اول الصفحه

شيش كباب باللحمة او الفراخ



برنامج صحبه طيبه

المقادير

لحم بتلو او ضانى مقطع مكعبات
9 حبات طماطم صغيرة جدا
فلفل اخضر+ 5 حبات بصل صغيرة

مقادير تتبيلة اللحم

ملح – فلفل – زيت - عصير بصل
بقدونس – زعتر – ثوم
2 معلقة خل
اسياخ للشوى

الطريقة

نضع مكعبات اللحم فى اناء به التتبيلة السابقة ونتركها لمدة 4 ساعات لكى تتبل جيدا
وبعد كده نأتى باللحم المتبل ونضعه فى اسياخ الشواء مع البصل والفلفل المقطع مع الطماطم الصغيرة

ملحوظة

نبدا بوضع اللحم في الاسياخ ثم الطماطم ثم البصل ثم الفلفل
وبعد كده نضعها على الجريل او الشواية لغاية ما تستوى
ونقدمها مع البقدونس
مدة الطهى من 20 الى 25 دقيقة
شيش كباب الفراخ نفس الطريقة السابقة بس بنزود على التتبيلة 2 معلقة عصير طماطم

إرسال تعليق

0 تعليقات