وصفات - فى اول الصفحه

سلاطة الخضراوات بشرائح الفراخ المشوية والأرز‏


المقادير

مقدار ‏350‏ جرام من لحم الدجاج الأبيض‏ - الصدور‏
و225‏ فلفل احمر‏
و100‏ جرام بسلة‏
و100‏ جرام بصل اخضر‏
و200‏ جرام من الأرز الطويل
و‏2 ملعقة زيت فول السوداني‏
‏ خل‏
معلقة كبيرة مستردة‏
ملح وفلفل‏

الطريقه

يتم تسوية الأرز‏(‏ يسلق‏)‏ لمدة خمس دقائق مع الملح والفلفل
ويضاف بعدها كمية البازلاء‏(‏ البسله‏)‏ لمدة عشر دقائق تقريبا‏
ثم يبرد المحتوي بالمياه ويترك في مصفاة‏
‏ ويقطع كل من لحم الدجاج المشوي‏
و الفلفل الأحمر والبصل الي شرائح رقيقة ويضاف الي الأرز والبسله‏
‏ويرش عليها الصوص‏
‏اما طريقة تحضير الصوص‏
‏يضاف زيت فول السوداني تدريجيا‏
‏ ويضرب بقوة مع المستردة والمايونيز
ثم تضاف‏3‏ ملاعق من الخل والملح والفلفل‏

إرسال تعليق

0 تعليقات