وصفات - فى اول الصفحه

تتبيله رقم (7)

المقادير

افرمي بصلتين
5 فصوص ثوم فرم نااعم
افرمي حزمة كزبره مع ليمونه كبيره طبعا تقشيري اليمون وتفرميهم فرم نااعم
علبه لبن زبادي متوسطة الحجم
3 ملعقه كبيره مايونيز
3 ملعقه كبيره من الخل
فنجان شاي زيت زيتون
كمون وكزبره مطحونه
فلفل اسود
لومي مطحون
ببركه
كركم
قليل من ابزار الهنديه
ان وجد وكل الابازير مقدار ملعقه كبيره
وكلهم لخبطيهم في زبديه كبيره

وبعدين حطي فيها اللحم او الدجاج اما المده للدجاج ساعتين اما اللحمه فيفضل يوم كامل

إرسال تعليق

0 تعليقات