وصفات - فى اول الصفحه

تتبيله رقم (3)

مقادير التتتبيله

ربع كوب زبادى
ربع كوب شطه حاره
ملعقتين صويا صوص
عصير ليمونه
ملح
بصله مفرومه ناعم
5 فصوص ثوم مدقوقين
ملعقتين معجون طماطم
ملعقه من صلصه باربكيو
ملعقتين مايونيز
ملعقه زيت

خليط من توابل مطحونه
كمون - كزبره - فلفل اسود - هيل وقرفه مسمار بابريكا

طريقه التحضير

تدق قطع الدجاج بالمدقه لتليين الانسجه وتكسير العظام تخلط كل مقادير التتتبيله
وتنقع بها قطع الدجاج لمده من ساعه الى يوم كامل ثم تنفض عنها التتبيله
وتوضع على حله شوايه الغاز وتغطى وتترك لتحمر من الجنبين
وتقدم مع صلصه الثوم

إرسال تعليق

0 تعليقات