وصفات - فى اول الصفحه

لدهان صينية الكيك



ولدهان صينية الكيك فيه أربع طرق سهلين و حلوين خالص عرفتهم من التليفزيون



دهان الصينيه بالزيت أو السمن النباتى ثم رشها بالدقيق من جميع الجهات و التخلص من الدقيق الزائد



عمل خليط بمقادير متساويه من - دقيق + زيت + سمن نباتى

و تقلبيهم جيدا ثم تغمسى الفرشاه و تدهنى بيها الصينيه

و ميزة هذا الخليط إنه بيقعد عندك فى الثلاجه لمدة ثلاث 3 شهور كامله

بدون أن يفسد تفضلى تستعمليه للدهان و بيبقى الموضوع سهل



لو عامله كيكة شيكولاته بيبقى شكل الدقيق المرشوش تحت الكيكه بيبقى شكله مش حلو مع كيكة الشيكولاته

علشان كده أحسن طريقه إنك تدهنى الصينيه زيت ثم ترشى طبقه من الكاكاو البودره و هذا خاص بكيكة الشيكولاته



بالنسبه للكيكه الأسفنجيه يفضل إنك تدهنى الصينيه زيت ثم ترشى عليها نشا ثم تتخلصى من النشا الزائد

الطريقه دى بتحافظ على طراوة قاعدة الكيك

إرسال تعليق

0 تعليقات