وصفات - فى اول الصفحه

فراخ مشوية بصوص التفاح الأخضر و الكريز



المقادير

صدور فراخ مخلية
مستردة
ملح و فلفل اسود
ليمون
كرز
تفاحة خضراء قشرة و مبشورة
زنجبيل أخضر
زيت زيتون
بصلة مبشورة

الطريقة

الفراخ

يتم تتبيل الصدور بالملح و الفلفل و البصلة المبشورة و المستردة و تشوى في الشواية
أو على البوتجاز في طاسة فيها قليل من زيت الزيتون

الصوص

يتم وضع الكرز المخلي و التفاح المبشور و قليل من عصير الليمون
على نار هادئة لمدة خمس دقائق
ثم يضاف له شرائح الزنجبيل الطازج
و يقدم مع صدور الفراخ المشوية

و بالهنا و الشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات