وصفات - فى اول الصفحه

الرنجة بالطماطم والطحينة

الرنجة بالطماطم والطحينة


المقادير

كيلو رنجة
1/2 كوب طحينة
4 ثمرات طماطم مقطعة مكعبات صغيرة جدا
عصير 3 ليمونات
1/4 كوب صغير زيت

طريقة التحضير

هتشوي الرنجة على النار لغاية ما تلاقي إن الجلد اتشقق تماما
بعد كده حطيها في طبق وابدئي في أخليها من الأشواك وتقطعيها قطع صغيرة
هاتي طاسة وحطيها على النار
وحطي فيها الزيت واستني لغاية ما الزيت يسخن
وبعد كده ضيفي إليها الطماطم المقطعة
واستني لمدة خمس دقائق
وبعد كده ضيفي إليهم قطع الرنجة وعصير الليمون
هاتِ طبق التقديم وحطي فيه الرنجة بالطماطم
وبعد كده ضيفي إليهم الطحينة

ملحوظة

ممكن تاكلي الرنجة بالطماطم فقط بدون إضافة الطحينة

إرسال تعليق

0 تعليقات