وصفات - فى اول الصفحه

طريقه تحضير صدور دجاج بالجبن والبطاطس


المقادير

عدد 6 قطع صدور دجاج
و1/2 ملعقه صغيره جنزبيل مفرى
و1/2 ملعقه صغيره ثوم مفرى
و3 ملعقه كبيره صويا صوص
و2 ملعقه كبيره عصير ليمون
و1ملعقه كبيره خل ابيض
و3 بطاطس متوسطه مساوقه ومبشورة
و1بصله مفريه
و1 كوب جبن بارميسان مبشور او رومى
و1 مكعب خضار ويفضل لو ملعقه شوربه
و1/2 ملعقه صغيره فلفل اسود
و1/4 كوب زيت دوار الشمس

الطريقه

يخلط الدجاج مع الزنجبيل والثوم والصويا صوص
وعصير الليمون والخل ويترك فى البراد لمدة ساعه
يخلط جيدا البطاطس مع البصل والجبن والاوريجانو
ومكعب الخضار والفلفل الاسود و1/4 كوب حليب
يغطى سطح قطع الدجاج بخليط البطاطس ثم يمسح بقليل من الزيت
وتشوى فى فرن ساخن لمدة 1/2 ساعه او حتى يتحمر ثم تقدم

إرسال تعليق

0 تعليقات