وصفات - فى اول الصفحه

كبدة إسكندراني


المكونات


كيلو كبدة طازجة شرائح
حبة فلفل أخضر مقطعة
فلفل أحمر حار - حسب الرغبة
فص ثوم
حبة طماطم مقطعة صغيرة
ملاعق كبيرة خل
عصير حبة ليمون
زيت زيتون
ملح - فلفل أسود - شطة -- حسب الرغبة

طريقة التحضير

تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة
يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً
نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار - حسب الرغبة
نضيف الكبدة
وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة
نقلب قليلاً على نار هادئة
وتقدم

إرسال تعليق

0 تعليقات