وصفات - فى اول الصفحه

كباب الجمبرى

كباب الجمبرى


المقادير

كيلو جمبرى مجمد
زيتون اخضر محشى
2 خياره مقطعه حلقات
6 ملاعق صلصة كاتشب
2 ورقة لوره
2 بصله
فلفل احمر - ملح
2 ملعقة كبيره زيت

الطريقه

يغسل الجمبرى ويتبل بالملح والفلفل
تدهن الاسياخ بالزيت وترتب الاصناف فى السيخ كالاتى
واحده جمبرى - حلقة خيار - قطعة بصل - زيتونه
يسخن الزيت فى طاسه وتوضع أسياخ الجمبرى فيها
مع تقليب السيخ حتى تنضج جميع الاجزاء
ثم تنشل وتوضع على ورق زبده
أو توضع الاسياخ على شوايه هادئه وتقلب حتى ينضج

يغرف كالاتى

توضع الاسياخ فى طبق وتخفف صلصلة الكاتشاب بـ 6 ملاعق كبيره ماء مع اضافة الفلفل الاحمر
وتصب على اسياخ الجمبرى وهو ساخن ويقدم

إرسال تعليق

0 تعليقات