وصفات - فى اول الصفحه

بيف استراجانوف


المقادير

نص كيلو لحمه
بصله كبيره
فصين ثوم
معلقة دقيق
نص معلقة ملح
نص معلقة فلفل اسمر
فلفل رومى احمر واصفر واخضر
جزر مقطع جوليان رفيع جدا
معلقتين معجون الطماطم
معلقة كبيره خل
معلقة مسترده
نص كوب كريمه لبانى
نص كوب ديمى جلاس
و100 جرام مشروم
معلقتين زبده
كوب شوربه او مويه
معلقة صويا صوص

الطريقة

نقوم بتقطيع اللحمه والبصل والفلفل جوليان
يشوح اللحم في طاسة كبيرة مع زبدة حتى يتغير اللون
ثم نضع الثوم والبصل المقطع جوليان مع الفلفل الرومى لمدة 3 دقائق
نضيف الصلصه والخل وباقى التوابل مع التقليب جيدا
ثم نضيف الدقيق مع التقليب جيدا ثم الديمى جلاس
ثم نضيف الحليب والشربه والمسترده ونغطيه ونتركه يستوى كويس
وبعد5 دقائق تضيف الكريم اللبانى ونقلبه لاعطائه التست المميز

نتركه ينضج ويقدم مع الارز الابيض
بالهنا والشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات