وصفات - فى اول الصفحه

مكرونة سباجتي مع كفتة والصوص الاحمر

مكرونة سباجتي مع كفتة والصوص الاحمر


المقادير

3 معلقة صغيرة من
خلطة التوابل السرية
كيس مكرونة سباجتي 400 جرام
نص كيلو لحمة مفرومة
بيضة
2 معلقة بقسماط مطحون
بصلة
جزرة
2 فص ثوم
كوب شوربة لحمة ممكن ماجي
3 طماطم
5 معالق زيت زيتون

الطريقة

في وعاء تخلط كل من 2 معلقة صغيرة من خلطة التوابل الايطالية
بيضة ، 5 معالق زيت زيتون ، 2 معالق بقسماط مطحون إضافة
إلى اللحمة المفرومة
تحضر كورات اللحمة المفرومة وتقلى على
نار وسط لمدة 15 دقيقة
تسلق المكرونة وتشطف بماء بارد وتصفى
ترجع الحلة وتقلب بشوية زيت

لتحضير صوص الطماطم

يوضع في الخلاط الطماطم مغسولة ومقطعة إلى اربع
معلقة صغيرة خلطة التوابل الايطالية ، بصلة ، ثوم ، جزرة وشوربة اللحمة يضرب جيداً
يوضع الصوص على النار لمدة 30 دقيقة لغاية لما يتسبك
توضع كورات اللحمة في الصوص وتقدم فوق المكرونة
عند التقديم تبشر الجبنة البرمسيان فوق طبق المكرونة
ممكن ترش بشوية بقدونس للتزيين


إرسال تعليق

0 تعليقات