وصفات - فى اول الصفحه

تورتة الشيكولاتة بالكرز




المقادير

مقدار من الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة


و2 كوب كريم شانتيه
كمبوت كريز
و2 ملعقة مربى مشمش
شيكولاتة فيرميسل

الطريقة

تشق الكيكة الاسفنجية الى 3 اجزاء
يسقى الجزء السفلى بقليل من شراب الكمبوت ثم يدهن بمربى المشمش
يوضع فوقه الجزء الثانى ويدهن بقليل من الكريم شانتيه ويوزع عليه بعض حبات الكريز المقطعة
يسقى الجزء الثالث من الجهة الداخلية بقليل من شراب الكمبوت ويقلب فورا فوق باقى اجزاء التورتة
تغطى جميع اجزاء التورتة سطح وجوانب بالكريم شانتيه
تغطى جوانب التورتة بالشيكولاتة الفيرميسل والوجه ايضا يرش فوق الكريم شانتيه
يعمل وردات من الكريم شانتيه باستخدام القمع ثم فوق كل وردة حبة من كمبوت الكريز

إرسال تعليق

0 تعليقات