وصفات - فى اول الصفحه

قطع الفراخ المقرمشة





المقادير

عدد 4 قطع فراخ - صدور أو أوراك
و¾ كوب كورن فليكس مطحون
و½ كوب دقيق
بصلة مفرومة
عصير ليمونة
ملح وفلفل
و2 بيضة
بهارات
زيت للقلي

الطريقة

تبّلي الفراخ بالملح والفلفل والبهارات والبصل وعصير الليمون
وسيبيه في التتبيلة لمدة من ساعتين إلى 8 ساعات
بعد ما الفراخ تتّبل اخلطيها مع الدقيق بحيث إنه يغطيها من كل الجوانب
اخفقي البيضة وتبّليها بشوية فلفل أسود وحطّي قطع الفراخ فيها، وسيبيها شوية
عند القلي تبّلي الكورن فليكس المطحون بالملح والفلفل وشوية بهارات
وحطّي الفراخ فيها وقّلبيها من كل الجوانب بحيث إن الكورن فليكس يغطّيها كويس
حمّري الفراخ في زيت غزير وساخن
وحطّيها في طبق التقديم وممكن تقدّمي معاها مكرونة أو بطاطس محمّرة

إرسال تعليق

0 تعليقات