وصفات - فى اول الصفحه

الفراخ الصينى


المقادير

نص كيلو صدور فراخ شرائح
بصله شرائح
فلفل الوان شرائح حوالى كوب
حبه بروكلى مقطعه
3 فصوص ثوم
نص ملعقه زنجبيل بودره
ملعقه كبيره سكر بنى
3 ملاعق صويا صوص
ملعقه سويت شيلى صوص
ملعقه زيت سمسم
ملعقه دقيق

الطريقه

نشوح الخضار فى ملعقه زيت حتى تتحمر ولكن تظل مقرمشه
ننقع الفراخ طول الليل فى 2 ملعقه من الصويا صوص وملعقه السكر البنى والثوم والزنجبيل
نشوح الفراخ حتى تتحمر وتشرب ماؤها ولو احتاجت ميع زوديها حتى تستوى ولكن فى الغالب لا تحتاج
تقلب الفراخ مع الخضار وكل الصوصات ونقلب معهم كوب ماء صغير مذاب فيه ملعقه الدقيق
نتركهم يغلوا لدقيقتين

إرسال تعليق

0 تعليقات