وصفات - فى اول الصفحه

الفراخ بصوص الكراميل



المقادير والطريقه

نشوح نص ك صدور فراخ مكعبات فى قليل من زيت الزيتون
ولما تتحمر اضيفى 3 فصوص ثوم ويقلبوا على النار دقيقه ويتركوا جانبا
نحمر بصله مقطعه خشن فى ملعقه زيت ولما تصبح ذهبيه نضيف 2 ملعقه كبيره سكر
ويقلبوا حتى يتكومل السكر ولكن حذار من احتراقه علشان ميكونش مر
اول ما يكون ذهبي غامق نضيف 2 ملعقه كريمه لبانى وملعقه خل بلسمى ونقلبهم جيدا
ثم يضافوا للفراخ وممكن نزود معاهم مشروم لمن يحب ويغلوا على النار دقيقتين مع اضافه 3 ملاعق ميه وملح حسب الرغبه

إرسال تعليق

0 تعليقات