وصفات - فى اول الصفحه

سكالوب كوردون بلو



سكالوب كوردون بلو
Scallop Cordon Bleu

المقادير

عدد 4 صدور دجاج بانيه
بيضه مضاف ليها 2 م ك لبن وملح وفلفل خفيف
جبن شيدر
لانشون دجاج ولو مش بتحبيه ممكن تحطى حبش - رومى مدخن
بقسماط
م ك بودرة بصل او استخدمى مية البصل
و4 م ك دقيق
ملح
فلفل

الطريقه

هتدقى صدور الدجاج بالمطرقه لغاية ما تتفرد معاكى ويكون سمكها متوسط
هتتبليها بالملح والفلفل وبودرة البصل
هتحطى الحبش او اللانشون على اى طرف من اطراف الفراخ
وتحطى عليها الجبنه الشيد وتقفلى عليها الطرف التانى..وتثبتيها بخله
بعد كده هتبطنى الفراخ دى بالدقيقه وبعدين البيض والبقسماط
وسيبيها فى التلاجه حوالى ساعه علشان تمسك نفسها
اول ما تطلعيها اقليها فى زيت بس مش غزير وبعد ما تطلعيها شيلى منها الخله

إرسال تعليق

0 تعليقات