وصفات - فى اول الصفحه

فراخ مشويه وبانيه بتتبيله دانون





المقادير

فرخه كامله
ونصف كيلو بانيه
نحضر التتبيله

بعلبه زبادي دانون
وبصله
ومعلقتين صلصه
ومعلقه كاتشب
وملح وفلفل
وخل
ومعلقه عصير ليمون

وتضرب بالكبه

ثم نتبل بيهم الفراخ والبانيه جيدا
ونضعها بالثلاجه لمده 12 ساعه يفضل من قبل طهيها بالليل
ونضع مع تتبيله الفرخه معلقه مايوينز
ثم نضعها بصينيه بالفرن ونشغل الفرن والشوايه معا حتي تمام النضج

اما البانيه نقوم بتحضير بيضه بها قليل من الملح والفلفل وبقسماط ونضع قطع البانيه بالبيض
ثم بالقسماط ونغطيها جيدا به ونقوم بتحميره في زيت مغلي وبالهنا

إرسال تعليق

0 تعليقات