وصفات - فى اول الصفحه

فراخ كنتاكى


المقادير

دجاجه مقطعه ثمانيه ومتبله بملح ورشه بهارات كنتاكى وملعقه مسترده
ربع كوب كورن فليكس
ثلاثه ارباع كوب دقيق
و2 ملعقه بطاطس مجففه
و30 قطعه بسكوت مالح
ملعقه ملح متبل
نص ملعقه فلفل
ملعقه بهارات كنتاكى
بيضتين مخفوقتين فى ملعقه زيت

الطريقه

اطحنى البسكوت المالح والكورن فليكس واضيفي لهم البطاطس والدقيق والملح والفلفل والبهارات
اغمسي الدجاج فى البيض ثم الدقيق بالكورن فليكس جيدا وتاكدى انه غطاهم تماما
ضعى الدجاج ساعه فى الثلاجه ثم ضعيه فى صينيه مدهونه فى الفرن لمده ساعه
الطريقه الاصليه ان يقلى الدجاج فى زيت غزير على نار هاديه جدا لينضج

إرسال تعليق

0 تعليقات