وصفات - فى اول الصفحه

الاجنحه الحاره



المقادير

كيلو اجنحه دجاج
نص كوب عسل ابيض
نص ملعقه شطه
و3 ملاعق زيت زيتون
ملعقه كبيره زبده
ربع كوب هوت صوص

الطريقه

اغسلى الاجنحه وجففيها جيدا بالمناديل الورقيه ثم تبليها بالشطه البودره والملح والفلفل
ادهنى الاجنحه بنص كميه العسل واشويهم فى الفرن او على الشوايه
ضعى بقيه العسل مع الزيت والزبده والهوت صوص فى اناء على النار حتى يمتزجوا تماما ويسخنوا
لكن لا تغليهم ثم خذى الاجنحه من الشوايه وقلبيهم فى المزيج الساخن
قدميهم وعليهم الصوص

إرسال تعليق

0 تعليقات