وصفات - فى اول الصفحه

صدور الفراخ المحشيه


المقادير والطريقه

تبلى نص ك صدور فراخ مخليه بالملح والفلفل وعصير الليمون لمده ساعتين
شوحى بصله صغيره مع فصين ثوم فى ملعقه زيت زيتون فى طاسه تيفال
علشان بعد كده حنشوى فيها الفراخ
ثم اضيفى لهم ربطه من اوراق السبانخ المغسوله والمفرومه
وشوحيها معاهم حتى تنشف ميتها فارفعيها من على النار
واضيفى جبنه موتزاريلا مبشوره واظبطى الطعم
احشى صدور الفراخ بالخليط السابق ولفيها واغلقى بخله اسنان لغايه مايخلصوا كلهم
اشوى الصدور المحشيه مكان الحشو بدون دهون تانيه
علشان ياخدوا لون وطعم بواقى السبانخ بعدين رصيهم فى بايركس
وضعى عليهم رشه بسيطه من البهارات المشكله وغطيهم بفويل
ودخليهم الفرن نص ساعه او اكثر شويه لغايه ما يستووا
قدميهم بجانب مكرونه مسلوقه ومشوحه بقليل من زيت الزيتون والثوم ومرشوش عليها بقدونس

إرسال تعليق

0 تعليقات