وصفات - فى اول الصفحه

تارت الفراوله




المكونات

مقادير العجينة

عدد 2 كوب دقيق
و3 ملاعق كبيرة سمن أو زبد
ملعقة كبيرة سكر
و1/3 كوب ماء مثلج
ملعقة صغيرة فانيليا

مقادير الكريمة

عدد 2 كوب حليب
و4 ملاعق كبيرة دقيق
و4 ملاعق كبيرة سكر
ملعقة صغيرة فانيليا
و1/2 كوب قشطة

طريقة التحضير

تحضير العجينه

نخفق الدقيق و السمن جيدا حتي يتجانس الجميع
نضيف الماء المثلج و السكر و الفانيليا
و نخفق جيدا حتي امتزاج المكونات جيدا
نتركها ترتاح في الفريزر لمده 20 دقيقة
ثم نخرجها و نفردها في الصينية
و لابد من تخريمها بالشوكة خروم كتيرة
حتي نترك فرصة لبخار المياه انه يخرج منها
و ندخلها فرن مسخن مسبقا علي درجة 180 لمده حوالي 20 دقيقة

إرسال تعليق

0 تعليقات