وصفات - فى اول الصفحه

ربع الديك الرومى بالديمى جلاس



المقادير والطريقه

شوحى ربع ديك رومي فى ملعقه زيت ثم ضعيه فى صينيه
ضعي عليه لتر ونص ميه مذوب فيهم باكو شوربه مشروم بودره او شوربه كريمه بودره
و2 ملعقه كبيره بودره الديمي جلاس
و ملعقه كبيره دقيق ورشه ملح ونص ملعقه بهارات مشكله
ذوبيهم الاول في الميه ثم اغليها وضعيها علي الديك
مكن يضاف بصل او بطاطس او اى خضار وغطيه بالفويل ويدخل الفرن ساعتين
ممكن نعمل بنفس الطريقه الرومي المخلي بعد لفه بالدوباره مثل اللحمه البارده
يعد ما يطلع من الفرن قدمي بجانبه الصوص المتبقي منه

إرسال تعليق

0 تعليقات