وصفات - فى اول الصفحه

ناجتس الدجاج بصلصة الباربكيو


المقادير

نص كيلو صدور فراخ - مقطعه مكعبات
و2 ملعقه بصل جاف
ملعقه ثوم جاف
و2 م نشا بطاطس
(لو مش موجود هنستبدله ب 1م كورن فلور (نشا عادى) + بطاطسايه مسلوقه ومبشوره)
نص ملعقه بهارات
و2 بيض
نص ك لبن
ك دقيق
و2 ك قلب توست مفروم

الطريقة

نضع فى الكبة البطاطس والكورن فلور وملح وفلفل والبصل والثوم الجاف الناعم والبهارات وصدور الدجاج وتفرم جيدا
نضع الخليط بعد فرمة فى كيس بلاستيك
ونبطط كويس لحد ما تبقى بارتفاع 1/2 سم وندخلها الفريزر عشان تقدرى تشكليها بسهوله
باستخدام فورم مختلفة تقطعيها بأشكال اطفالك بيحبوها
وتتبل القطع فى الدقيق وبعدين البيض واللبن المخفوق جيدا وبعدين قلب التوست المفروم وتقلى فى الزيت

غموس الباربكيو




المقادير

بصلة متوسطة الحجم مقطعة إلى مكعبات
ملعقة صغيرة من الثوم المطحون
ملعقة كبيرة من الزبدة الذائبة
ملعقة كبيرة من الكاتشب
ربع كوب من الخل
ملعقة كبيرة من عصير الليمون
نصف ملعقة صغيرة من التاباسكو
ملعقة كبيرة من السكر
ملعقة صغيرة من الملح
نصف ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود
بقدونس مقطع للتزيين

الطريقه

تطهى كافة مقادير الغموس معا في قدر على النار لمدة 5 دقائق
تقلى قطع الناجتس المجمدة في الزيت النباتي
توضع قطع الناجتس في الأسياخ الخشبية
ثم ترص في طبق للتقديم وتزين بالبقدونس المقطع
تقدم أسياخ الناجتس مع غموس الباربكيو



إرسال تعليق

0 تعليقات