وصفات - فى اول الصفحه

حشوات سمبوسك الجبنه





الحشوه الاولى

وهذه احلاهم بالنسبه لى
وهى خلط كيس جبنه حلوم المصريه مش المستورده اسمها هاواى ابشرى القالب كله
واخلطيه بكيس جبنه موتزاريلا مبشور
ه وحزمه بقدونس مفرومه ثم احشى السمبوسك
وحطيها فى الفريزر حتى الاستعمال

الحشوه الثانيه

بطاطس مسلوقه ومقشرة ومهروسة
جبنة بيضاء مالحة
تفتتيها بالشوكه وتخلطيها مع البطاطس
وبقدونس مفروم
قليل من الملح والكمون

الحشوه الثالثه

اولا نفرد السمبوسك وندهنها بلبنه ثم نضع الجبنه الكيري مثلا
ومعها حسب الرعبه موزاريلا وممكن طماطم وفلفل اخضر مقطع
ثم تلف وعند الطرف نزود لبنه او ( دقيق بماء ) حتى نقفل

الحشوه الرابعه

كوب جبن موتزيرلا مبشور
كوب جبن شدر مبشور
كوب زيتون مقطع صغار
كوب مكعبات فلفل رومي اخضر
كوب ذرة
ملعقة طعام اوريغانو
و3 معالق كبيرة كاتشب
يخلطوا معا وتحشى بهم السمبوسك

الحشوه الخامسه

جبن البقرات الثلاث مخلوط معها بقدوونس
تحشى بها السمبوسك
من النوع العادي العجين
تحشى السمبوسة بالحشوة
ثم تغمس باللبن ثم تقلب في الدقيق الأبيض
ثم المفروض انها تقلى بالزيت
والافضل طبعا انها ترش بالزيت وتدخل الفرن حتى تحمر

إرسال تعليق

0 تعليقات