وصفات - فى اول الصفحه

طريقة عمل السمك السنجارى

طريقة عمل السمك السنجارى
المقادير

كيلو سمك بورى
4 ثمرات طماطم
3 ثمرات فلفل رومى
3 بصلات مقطع حلقات
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
حزمة كزبرة وبقدونس
ملعقة كمون
ملعقة فلفل اسود
ملعقة شطة
3/1 كوب عصير ليمون
3/1 كوب زيت زيتون او ذرة
ورق فويل

طريقة عمل السمك السنجارى
الطريقة

نقوم باحضار السمك المنظف ونقوم بعمل فتحة فى الظهر بحيث يصبح مفرود تماما
نجهز جميع مكونات الحشوة و يتبل السمك بنصف الكمية
نحضر صنيية و نبطنها بـ ورق الفويل (او شرائح بطاطس) ونضع السمك
و عليه باقى التتبيلة موزعة بطريقة جيدة و ندخله الفرن لمدة 45 دقيقة
وقبل اخراجه نصب الزيت و ليمون فوق الوجه ويقدم مع الارز

و بالهنا و الشفا


إرسال تعليق

0 تعليقات