وصفات - فى اول الصفحه

رنجة بالمستردة


المقادير 4 رنجات بصلة ربع كوب خل ربع كوب ميه ملح وفلفل أسود 2 ملعقة مسطردة فلفل ملون مفروم صغير نص حزمة شبت مفرومة الطريقة أول حاجة هتنقعي الرنجة في ميه مغلية لمدة 2 : 3 دقائق علشان تنزل الميكروبات نظّفي الرنجة وانزعي منها السلسلة والجلد والرأس والذيل واقسميها نصفين قطّعي البصل حلقات رفيعة ورصّيها فوق الرنجة اخلطي الخل والميه والفلفل الملوّن المفروم والشبت المفروم والفلفل الأسود والمسطرده واطبخيهم على النار لمدة 6 : 8 دقائق سيبي الخليط ده يبرد وصبّيه على الرنجة وغطّيها وحطيها في الثلاجة مدة كافية علشان الرنجة تتشرّب الصوص وبالهنا والشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات