وصفات - فى اول الصفحه

ملاحظات للحلويات

 

طريقة استخدام الخميرة بيرة

فى كوب اضع ملعقة صغيرة خميرة بيرة
وقليل من السكر وادوبها بالملعقة الاول
ثم اضع كوب ماء دافىء

ملحوظة بالنسبة للغريبه

عجينة الغريبة لازم تاخد دعك جامد
كل ماتدعك كويس بتطرى ومتظهرش فيها التشققات بعد السوى
اذا ذاد السكر فى عجينة الغريبة بتنشف الغريبة علشان كدة بنقلل السكر شوية فى العجينة
ولما بتخرج من الفرن وهى ساخنة بنرش عليها بسرعة بالمنخل

ملحوظة بالنسبة للبتيفور

اذا كنتى عاوزة البتيفور ناعم قوى اعملية بصفار البيض فقط
فى عمل البتيفور لاتدهن الصينية بالسمن
لو أردنا عمل بيتي فور بالكاكاو
نضيف للدقيق 2 ملعقة كاكاو وننقص 2 ملعقة دقيق منه

خامات التزيين

شوكولاتة فارمسيل
جوزهند ناعم
جوزهند خشن
الوان صحية
شيكولاتة سايحة بيضاء
شيكولاتة سايحة غامقة
كرز مسكر
فواكة مسكرة
كور البونبون الفضى
قشور اللوز
مكسرات مفرية
قرنفل صحيح
فستق
ملبس ملون
صنوبر
مربى
حلوى الماء

إرسال تعليق

0 تعليقات