وصفات - فى اول الصفحه

تارت البلح بالفرنش بان


الفرنش بان

المقادير

ربع سكر
ربع زبد
ربع ابيض بيض
ربع لوز بودر
 و50 جرام دقيق

الطريقة

يضرب الزبده بالسكر لمدة حتى يصبح كريمة
يضاف الابيض بيض
 ثم الدقيق ويصب فى فورمة مفروشة بالسابلية
وتفنش بالبلح الرطب وتدهن بالسمن
وتدخل الفرن لمدة نص ساعة درجة حرارة 180

مقادير السابلية

ربع سكر بودر مع نص زبده مع كيلو الا ربع دقيق
بيضتين فانيليا سكر مع زبدة فى الماكينة وحتى يصبح كريمة
 ثم التقليب واخيرا الدقيق يقلب
ولكن مش كتير حتى لا ىتعمل العرق للعجينة
 توضع العجينة فى الثلاجة
ثم تخرج منها حسب الطلب

إرسال تعليق

0 تعليقات