وصفات - فى اول الصفحه

اللحم الصيني بالسمسم


المقادير

نصف كيلو لحم شرائح
ملعقتين نشاء
ماء
ملح وفلفل
صويا صوص حلو
بصل اخضر
زنجبيل اخضر
سمسم
ملعفتين زيت سمسم

الطريقة

يتبل اللحم بالملح والفلفل
بقلي اللحم في قليل من الزيت الي ان يقرمش قبل ان نخرجه من الزيت
يوضع في اناء علي النار
ونضيف صوص الصويا الحلو عليه
نجد ان اللحم قد اصبح لونه اسمر وغلف بصوص الصويا
نضع البصل الاخضر مع الزنجبيل والسمسم
ويقلب لمدة دقيقه ثم يرفع من علي النار
يقدم مع الرز الابيض

إرسال تعليق

0 تعليقات