وصفات - فى اول الصفحه

المسقعة اللبنانية


المكونات

 كيلو باذنجان عرائس - طويل
و2 بصلة كبيرة
و10 فصوص ثوم
 كوب زيت زيتون
 ملعقة صغيرة ملح
نص ملعقة صغيرة فلفل اسود
 ليمونة معصورة

طريقة التحضير

 قطعى الباذنجان الى أصابع مع الإحتفاظ بالجزء الملتصق من العنق و انزعى الجزء الآخر
اقلى الباذنجان بالزيت حتى يحمر تحمير خفيف
 قطعى البصل شرائح
 اقلى البصل و فصوص الثوم كاملة فى نفس الزيت
 استمرى فى التقليب حتى يصبحا البصل و الثوم لونهما ذهبى
 يرص الباذنجان فى صينية فرن و يضاف عليه البصل و الثوم
 يضاف كوب ماء و عصير الليمون و الملح والفلفل
 ثم يترك فى الفرن لمدة ربع ساعة على درجة حرارة متوسطة
 
للمزيد
 https://www.facebook.com/PageMeRoRecipes
 

إرسال تعليق

0 تعليقات