وصفات - فى اول الصفحه

الجمبرى الإسبانى بالثوم

الجمبرى الإسبانى بالثوم


المقادير

1/3 كوب زيت زيتون
3 فصوص ثوم
½ ملعقة شاي رقائق التشيلي - الفلفل الحار
500 جرام جمبري مقشر
2 ملعقة شاي بابريكا
¼ كوب بقدونس مفروم
عصير ليمونة
ملح وفلفل أسود

الطريقه

سخني الزيت على النار
أضيفي الثوم وحركيه
أضيفي التشيلي والجمبري وحركيه مدة دقيقة
رشيها بالبابريكا واطهيها مدة 30 ثانية
رشي عليها البقدونس وتبليها بالليمون والملح والفلفل


إرسال تعليق

0 تعليقات