وصفات - فى اول الصفحه

تشيز كيك بالفراولة

تشيز كيك بالفراولة


المقادير

صينية اسبنج كيك جاهزه
نص كيلو فروله مقطه انصاف
ربع كيلو كريم جهينه مخفوق وجاهز
ربع كيلو جبنه فلادلفيا
معلقه كبيره جيلاتينا ندوبها فى نص كوب ماء ساخن

الطريقه

نحضر صينيه مقاس 28 سنتيمتر
ونقسم الاسبنج كيك نصفين نضع طبقه فى ارضية الصينيه
ونقوم برص الفروله على جانب الصنيه
ثم نضع الكريم مع الجبنه مع الجيلاتينا
ونقلبهم مع بعض بسرعه قبل ما الجيلاتينا تتماسك ونصبهم بالصينيه
ونضع قطع فروله الباقيه فى مع الخليط ونضعهم بالصينيه
ونغطى بالنصف الاخر من الكيك الاسفنجى وتترك لمدة ساعه بالفريزر
وتخرج نقلب الصينيه برفق
ورشه سكر ناعم وتزين بالفروله او اى فواكه
وبالهنا والشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات