وصفات - فى اول الصفحه

البيكاتا

المقادير والطريقه

نحمر شرائح البيكاتا حوالى نص كيلو مع بصل وثوم حتى تحمر
فنضيف شرائح فلفل الوان ويقلبوا حتى تظهر رائحه الفلفل
فنضيف علبه زبادى وملعقه مسترده وكوب لبن و2 كوب ماء مذاب فيهم ملعقه دقيق كبيره
ونتركهم على النار حتى تستوى اللحمه
والافضل انها تكون بتلو ولو مفيش مش مشكله بس سيبيها لغايه ما تستوى
اضيفى نص كوب كريمه وكوب مشروم واغليهم 5 دقائق وبالهنا والشفا
تقدم مع الارز او البطاطس البيوريه

إرسال تعليق

0 تعليقات