وصفات - فى اول الصفحه

عرق الروستو فرساى

عرق الروستو فرساى


المقادير

عرق لحم بتلو او كندوز
مقدار من كبدة الفراخ
2 ملعقه سمن
1 بصله مبشورة
ملح وفلفل جوزة الطيب
2 ملعقه بقسماط

الطريقه

ينزع الشغت من العرق باستخدام سكينه اللحم العريضه ويقور العر ق من الداخل
يفرم اللحم الذى تم اخراجه مع الكبدة والبصل فرما جيدا
ويضاف الية البقسماط ويتبل بالملح والفلفل وجوزة الطيب
يتم حشو العرق بهذة الخلطة ويلف جيدا بدوبارة
يحمر مع البصل كالروستو السابق عملة
ويضاف الماء تدريجيا حتى ينضج اللحم تماما
يتم تجهيزة برفعه من الاناء ونزع الدوبارة وتركه حتى يبرد
ثم يقطع حلقات رفيعه ويرص فى السرفيس
يجمل بوحدات من البطاطس المسلوق المحمر
تسخن الصلصه وتغرف فى قارب الصلصه وقت التقديم

إرسال تعليق

0 تعليقات