وصفات - فى اول الصفحه

باذنجان محشى بالجمبرى

باذنجان محشى بالجمبرى


المقادير

حبه باذنجان كبيره مقسومه نصفين بالطول
زيت زيتون
8 حبات جمبرى مقشره
ملعقتين ريحان مفروم
فصين ثوم
ملعقه صويا صوص
ملعقه سويت شيلي صوص
نص كوب بقسماط مضاف له ربع ملعقه توابل ايطاليه
نص كوب جبنه رومى مبشوره

الطريقه

يزال قلب الباذنجان ويفرم
يدهن الباذنجان بزيت الزيتون ويرش بالملح والفلفل ويترك جانبا
شوحى الثوم فى ملعقه زيت زيتون
واضيفى الجمبرى لدقيقه حتى يصبح زهرى اللون
ثم اضيفى الباذنجان المفروم
قلبى جيدا لمده 5 دقائق
ثم اضيفى الصويا صوص والسويت شيلي صوص
ارفعيه من النار واضيفى الريحان المفروم ونص مقدار الجبنه وكل البقسماط وقلبى جيدا
احشى الباذنجان بالخليط ورشى على الوجه بقيه الجبنه
ثم اخبزيه فى فرن 350 لمده 40 دقيقه

إرسال تعليق

0 تعليقات