وصفات - فى اول الصفحه

سمك روستو بالخلطه

 
المكونات

سمك بوري او اي نوع تفضلونه ولكن افضل البوري حسب التجربه
كرفس + طماطم + ثوم + بصل + جزر + شبت + ليمون
كابري ان توافر
زيت زيتون
التوابل : ملح + كمون + بهار سمك + شطه

الطريقه

نحضر السمك ونحاول ان نخليه من الشوك علي قد مانقدر بالنسبه لبوري بيكون سهل جدا
ونفتحه من جانب البطن من عند الذيل الي الراس
ونتبله بالتوابل والليمون وزيت الزيتون
ونقطع الخضروات كلها قطع مناسبه ونشوحها قليلا في زيت الزيتون وناخذ مقدار
ونحشي به السمكه وندهن السمكه من الخارج بالزيت الزيتون
ونحضر ورقه قصدير وندهنها بالزيت ونلف السمكه
مع وضع في الاعتبار ان تكون السمكه حره بعد اللف اي غير ملتصق بها لقصدير
ونرص السمك في صينيه وندخله الفرن ونسويه
ويقدم بعد فتح ورقه القصدير ويقدم مع ارز ابيض
انها وجبه شهيه وخفيفه
الف هنا


إرسال تعليق

0 تعليقات