وصفات - فى اول الصفحه

المكرون الفرنساوى




المقادير

مقدار 300 جرام سكر ناعم
و300 جرام لوز ابيض ناعم
و110 جرام ابيض بيض مع بعض
وبعدين 300 جرام سكر
و75 جرام ماء على النار عسل
و110 جرام ابيض بيض دى المقادير سهلة وبسيطة

الطريقة

نخلط 300 لوز + 300 سكر + 110 ابيض يخلط جيدا
نضع السكر والماء على النار لعمل المرنج الايطالى
بعد وصول العسل درجة حررة 120 درجة مئوية يصب على 110 ابيض بيض
مع الخفق المستمر طبعا بمضرب كهربائى بعد ما يطلع المرنج
يخلط مع المقادير الاولى ويضرب جيد ا
وطبعا ما تخفوش ان كتر الضرب ان المكرون يبوظ لان المرنج الايطالى مش بيطيح بسهولة
ويصب دوائر على ورق سيلكون ويطيب درجة حرارة 150 لمدة 12 دقيقة
وبالنسبة للحشو اى كريم تحبوا باى نكهة

إرسال تعليق

0 تعليقات