وصفات - فى اول الصفحه

البافرواز الشيكولاه



المقادير

كيلو حليب
و10 صفار بيض
ربع كيلو سكر
و750 جرام كريمه لبانى
معلقتين جيلاتينفى ربع كوب ماء ساخن جدا
فانليا
ربع كيلو شيكولاه سايحه

الطريقه

نضع الحليب مع الكريم على النار حتى الغليان 
ندوب السكر مع صفار البيض نضع الجيلاتين تدريجينا مع التقليب المستمر
ناخذ ربع المقدار وباقى المقدار نضع عليه الشيكولاه السايحه ونحضر بوله 
نضع فيها نصف مقدار البافرواز الشيكولاه ونضعها بالفريزر 5 دقائق
 ثم نخرجها ونضع البافرواز الغير ملون بالشيكولاه 
ونضعها ثانيا فى الثلاجه لمدة 5 دقائق حتى يجمد البفارواز 
ثم نخرجه ونضع اخر طبقه من البافرواز الشيكولاه ونضعها فى الثلاجه حتى تجمد 
ثم نخرجها من القالب عن طريق حمام ماء ونزينها بصوص الشيكولاه 

إرسال تعليق

0 تعليقات