وصفات - فى اول الصفحه

جمبرى سيشوان

جمبرى سيشوان


المقادير

4 ملاعق ماء
2 ملعقه كاتشب
ملعقه صويا صوص
ملعقه نشا
نص ملعقه عسل
رشه شطه
1/4 ملعقه صغيره زنجبيل بودره
ملعقه زيت
4 فصوص ثوم
نص كوب بصل اخضر مفروم
نص كيلو جمبرى وسط مقشر
ممكن اضافه بروكلى او اى خضار اخر لو تحبى

الطريقه

نشوح فى ملعقه الزيت البصل والثوم حتى تطلع ريحتهم
فنضيف الجمبرى حتى يصبح لونه برتقالى ويشرب ماءه
تقلب بقيه المقادير مع بعض جيدا
ثم نضيفها للجمبرى ونتركه حتى يغلى لمده دقيقه واحده

ملحوظه

لو اضفنا خضار يقلب فى الاول مع البصل


إرسال تعليق

0 تعليقات