وصفات - فى اول الصفحه

فشار مغطى بصوص الكراميل



Pop Corn With Caramel


المقادير

فشار
زبده
زيت 

الكراميل

 كوب سكر بني مطحون
نص اصبع زبده  - 50جم
نص كوب شراب الذره
نص ملعقه فانيليا 
نص ملعقه بيكربونات الصودا 

الطريقه

نسيح ملعقة زبد معا الزيت ونحط الفشار وتركه لما يستوي
نجهز الكراميل
بوضع الزبده حتى تسيح ثم نضع السكر البني 
ثم نضع شراب الذرة والفانيليا والبيكربونات 
ونقلبها نتركها على النار مع التقليب لمده دقيقتين 
ثم نضع الفشار في صينيه كبيرة ونصب الكاراميل ونقلبها جيدا 
نسخن الفرن ونضع الصينيه لمده 3 دقايق ثم نخرجها ونقلب 
ثم نرجعها ثاني للفرن ونتركه قليل 
ثم نخرجها ونقلب ونفكك الحبات 
وكل شوي نفكك الحبات لما نشوفها خلاص متفككه وكل حبه لوحدها 

إرسال تعليق

0 تعليقات