وصفات - فى اول الصفحه

صينيه السمك الحاره


المقادير والطريقه

نشوح بصله شرائح مع 4 فصوص ثوم حتى يحمروا قليلا
فنضيف قرن فلفل حار مفروم ونص ملعقه كارىونقلب لمده دقيقه
نضيف حبتي طماطم مفرومين وملعقه صغيره صلصه ونص ملعقه بهارات ونص ملعقه ليمون مجفف
تغلى المكونات 5 دقائق ثم نضيف حزمه كزبره مفرومه
ونقلبها ثم نصب الخليط فى طبق الفرن
ونضع عليه السمكه المبهره ونلفه بفويل وندخله الفرن
نقلبها بعد 10 دقائق ونستمر فى لطهى نص ساعه

إرسال تعليق

0 تعليقات