وصفات - فى اول الصفحه

السمك الكراكير مع صوص الليمون والجنزبيل

المقادير

ملعقة صغيرة قشر ليمون مبشور
3 واحده بصل أخضر
4/1 كوب بقدونس مفروم
2/1 كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 ملعقة صغيرة جنزبيل طازج مفروم
8 شرائح سمك كراكير فيليه
ملح وفلفل

الطريقة

يتبل السمك الفيليه بالملح والفلفل
يسخن ملعقه من الزيت فى طاسه
ويحمر السمك حتى يصبح ذهبى اللون من الجانبين
نضع ملعقه الزيت الاخري فى طاسه على نار متوسطه
يضاف البصل الاخضر وقشر الليمون والجنزبيل ويقلب
يضاف عصير الليمون ويطهى لمدة دقيقة
يضاف البقدونس ويقلب
للتقديم يرص السمك الفيليه فى طبق ويصب الصوص فوقها

إرسال تعليق

0 تعليقات