وصفات - فى اول الصفحه

اكواب البطاطس بالسوسيس



المقادير

ربع كوب زبد أو سمن
ربع كوب كريمة لبانى
ملعقة صغيرة ملح
بصل اخضر مقطع
ربع ملعقة فلفل أسود
كوب جبن شيدر مبشور
ربع كيلو سوسيس مقطع شرايح
ملعقة كبيرة من مسحوق البابريكا

الطريقه

احضري قدرا وضعي بها ماء
 ثم ضعيها على النار وضعي بها كمية بسيطة من الملح 
واتركيها حتى تغلي ثم ضعي البطاطس
اخفضي درجة الحرارة وغطي القدر واتركيها لمدة 15 دقيقة 
ثم ارفعيها من على النار و أخرجي البطاطس واتركيها تبرد
اقطعي البطاطس إلى نصفين وافرغي محتوياتها
وادهني قلبها بالزبد والملح والفلفل الأسود
احضري طبقا وضعي فيه البصل الأخضر والجبن الشيدر وقلب البطاطس المسلوقة وخارجها ومسحوق البابريكا 
ثم ضعي الخليط في البطاطس
احضري صينية وضعي فيها البطاطس المحشية
 وضعيها في الفرن لمدة 15 دقيقة حتى تنضج

إرسال تعليق

0 تعليقات