وصفات - فى اول الصفحه

فطائر سويسرول الدجاج



مقادير العجينه والطريقه

كيلو دقيق منخول
معلقيت لبن بودره
ربع كوب سكر
معلقه صغيره ملح
معلقه كبيره خميره فوريه
نص معلقه صغيره بيكنج بودر
كوبين ماء دافىء
نص كوب زيت

الطريقه

بتجيبى كوبين دقيق من الكيلو
تحطى عليهم كوبين الماء الدافئ 
الخيره واللبن والبودر والملح والسكر وتقلبى كويس لما يدوب كل الدقيق
العجينه هتبقى سايله هى كده غطيها بكيس وسيبها تلت ساه تخمر وتطلع فقاقيع
تحطى الزيت وتقلبى
وبعدين باقى الدقيق وتعجنى كوي سوماتزوديش اى حاجه
 فكى ايدك بس بنقطتيتن زيت وهتلاقى العجينه طريه جدا وجميله جدا معاكى
سيبها تخمر خالص لما تبقى الضعف
افرده واحشيه الحشوة

الحشوة

دجاج مسلوق وبسله مسلوقه وجبنه وكوب باشميل ونخلطه مع بعض كويس
نحشى الحشوة ونبرمها او نعملها ضفيره ونحط عليها سمسم او حبة بركه
 وندخلها الفرن تستوى ولما تطلع نقطعها دواير وتقدم بالهنا 

إرسال تعليق

0 تعليقات