وصفات - فى اول الصفحه

مكرونة بالفراخ والجبنة مع الصوص الابيض

مكرونة بالفراخ والجبنة مع الصوص الابيض


المقادير

كيس مكرونة مسلوقة
250 جرام صدور فراخ مقطعه مكعبات
250 جرام جبنة اسطنبولي مقطعة مكعبات
1 ملعقة كبيرة زبدة
1 ملعقة كبيرة دقيق
1 فص ثوم مفروم
2 مكعبات مرقة الدجاج ماجي

طريقة الطهي

على نار متوسطة أضيفي مكعبات الفراخ على ملعقة ذبده بعد تتبيلها بالملح والفلفل
قلبيها لمدة 5 دقائق حتى تنضج وانشليها واتركيها جانباً
في نفس الإناء ضعي الزبدة والدقيق والثوم وقلبيهم جيدا
ثم أضيفي 3 كوب من ماء سلق المكرونة ومكعبات مرقة الدجاج ماجي
قلبي الصوص حتى يبدأ في الغليان ويغلظ القوام
ثم أضيفي مكعبات الفراخ سابقة التجهيز وقلبيها لمدة دقيقتين
ثم أضيفي المكرونة وقلبيها ثم مكعبات الجبنة الاسطنبولي

نصائح الطهي

لسعرات حرارية أقل استخدمي جبنة قريش بدلاً من الاسطنبولي واتبعي نفس الخطوات

القيمة الغذائية لكل فرد

السعرات الحرارية : 373.08 جرام
الدهون : 17.03 جرام
الكاربوهيدرات : 7.07 جرام


إرسال تعليق

0 تعليقات