ايزى سناك

Posted by Amira Fayed on February 24, 2013 with 1 comment



هتحتاجى

شيكولاتة شيبس او اى نوع اخر من الشيكولاتة اللى انتى مخبياها

هتعملى كده

سيحى الشيكولاتة على النار او فى الميكرويف لمدة دقيقتين او حتى تذوب الشيكولاتة
اغمسى البقسماط او الشيبسى ( الغير مملح ) او الكاجو او شرائح الموز او اى شىء اخر - ابدعى
ودعى الشيكولاتة الزائدة تسقط فى الوعاء

حضرى صنية مسطحة او سطح خشبى وعليه ورق زبدة
ورشى المكسرات على البقسماط او الشيبسى او الكاجو دعيها تبرد قليلا
( يمكن وضعها فى الثلاجة اذا اردتى )

شرائح الموز تناسب ورق جوز الهند
الكاجو يناسبه رقائق الكارى
البقسماط يناسب حبوب السمسم المحمصة
شرائح الشيبسى يناسبها حبوب زهرة عباد الشمس

Reactions:
Categories: